Presentatie Valkenburgs prehistorie en Vuursteenmijntjes

Op donderdag 2, 16 en 30 augustus 2018 zal in in Museum Land van Valkenburg een presentatie worden verzorgd over Valkenburgse prehistorie en Vuursteenmijntjes. Beelden van de oudste geschiedenis van Valkenburg: het landschap, de vuursteen, de mensen. 

Waar: Museum Land van Valkenburg, Grotestraat Centrum 31; later bij Vuursteenmijntjes bezichtiging Vuursteenmijntjes aan de Plenkertstraat: een der oudste Rijksmonumenten van Nederland. Verhalen en uitleg van St. In onsen Lande van Valckenborgh.
Wanneer: Donderdag 2, 16 en 30 augustus om 14.00 u. Daarna vanaf ca. 15.00 u. bezichtiging Vuursteenmijntjes aan de Plenkertstraat. Verhalen en uitleg van St. In onsen Lande van Valckenborgh.
Kosten: De stichting In onsen Lande van Valckenborgh doet dit gratis, de kosten zijn beperkt tot entree voor het museum: voor volwassenen € 6,- of museumjaarkaart, kinderen korting. Hiervoor aanmelden a.u.b. bij Museum Land van Valkenburg: info@museumlandvanvalkenburg.nl of 0436016394 www.museumlandvanvalkenburg.nl

  IoLvV MA
© Copyright IOLVV

Facebook